Popravci po kući smatraju se "muškim" poslom i u većini domova obavljaju ih muškarci, no uz novu kolekciju alata s kojom je svoju ponudu obogatila trgovina Zara Home, i žene će se rado primiti čekića i kliješta. Kolekcija izgleda vrlo lijepo i šik te sadrži sve alatke potrebne za popravke po kući.

U većini slučajeva žene prepuštaju muškima obavljanje popravaka po domu i radove poput zabijanja čavla, ali također je nemali broj pripadnica nježnijeg spola kojima nije strano primiti se alata i popraviti što treba. A s kolekcijom alata koja se može kupiti u trgovini Zara Home obavljanje tih "muških" poslova bit će još veći gušt.

Kolekcija privlači svojim lijepim dizajnom koji je kombinacija svijetlog drveta i bijele mat boje, a sadrži sve potrebne alatke, čekić, kliješta, odvijač, skalpel, ključ, led svjetiljku, metar i druge. U ponudi su i bijela lakirana kutija za držanje alata, kao i vrlo praktičan lakirani ormarić u kojem se sav alat može pregledno složiti i organizirati, a ormarić će biti i lijepi ukras u domu.

Slika nije dostupna 15 kuhinjskih otoka koje bi bilo divno imati u svom domu

Jako zgodna i korisna kolekcija iz Zare Home zadovoljit će sve one koji žele malo drugačiji alat, a dobra je stvar i što se svaka alatka može kupiti zasebno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju