Dizajnerica Martina Ješe, poznata po upečatljivim i čistim linijama svojih modela, predstavlja novu kolekciju "Own sense runways FW17"


"Own sense runways FW17"
naziv je nove kolekcije i lookbooka Martine Ješe za aktualnu sezonu jesen/zima 2016/17. Izuzetno jak i atraktivan lookbook, odlučnih i čvrstih stavova modela Nicole Štrkalj i Veronike Bobić zaokružili su predivnim fotografijama fotografi Toni Kulaš i Marko Pavlović.

Nova i od ove sezone drugačija kolekcija Martine Ješe uz već prepoznatljiv "Cataleya" znak, donosi i potpuni modni preokret u njezinom dosadašnjem radu.

Uvezi na rukavima i ovratniku, te zvonasti rukavi koji se po prvi puta pojavljuju u "Cataleya" kreacijama, stavljaju naglasak na potpunu modnu slobodu i unose etno prizvuk koji je ove sezone zavladao modnim svijetom.

Sportska elegancija i romantični prizvuk

Sportska elegancija koja se najčešće proteže kroz Cataleya modele u novoj "Own sense runways kolekciji", detaljima broševa i chokera dobiva moderni romantični prizvuk koji nas ostavlja bez daha. I ovoga puta Martina surađuje s poznatom trgovinom "Karla" koja je već dobro poznata po vrhunskim modelima cipela i torbi svjetski poznatih brandova.

Za make up se pobrinula vizažistica Martina Kulaš, dok je za frizure zaslužna Ana Pavičić Kardum iz frizerskog salona "Irena".

U fotogaleriji pogledajte novu kolekciju Martine Ješe po imenu "Own sense runways FW17".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju