Modni brend Etna Maar predstavio je novu kolekciju Run Etna Run 18 za sezonu proljeće i ljeto 2018. godine

Galerija Nova kolekcija brenda Etna Maar - 5 Nova kolekcija brenda Etna Maar - 7 Nova kolekcija brenda Etna Maar - 6 +3 Nova kolekcija brenda Etna Maar Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom.

Za sezonu proljeće/ljeto 2018. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način.

U životu je bitan dobar start, poručuju iz brenda Etna Maar.

Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom, stvorila je izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

U životu je bitan dobar start. Prvo treba stvoriti jasnu ideju, jer od vizije do cilja dalek je put, potrebna je kondicija, snažna volja i želja, znanje i iskustvo koje će donijeti pravu kvalitetu i kreativnost do svake od vas, istaknula je dizajnerica Subotić Pjajčik.

Kolekcija SS18 izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih tonova i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva. Krojevi su ležerni i sportski, a opet ženstveni i neobični u stilu Etna Maar.

Usudite se. Poigrajte se bojama i novim formama. Uživajte u novim kreacijama. Cilj je završiti utrku zadovoljna i snažna te zato potrčite, temeljni je moto nove kampanje brenda.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju