Stojite na cesti ili se vozite u tramvaju, a blizu vas je par koji se ne prestaje ljubiti? Svatko je barem jednom doživio ovu nelagodnu situaciju. I baš zbog toga proveden je eksperiment koji je otkrio idealno vrijeme trajanja poljupca.

 

Ususret Danu zaljubljenih, britanski zračni prijevoznik Virgin Atlantic proveo je eksperiment kako bi se doznalo idealno vrijeme trajanja poljupca. Naime, nerijetko se dogodi da se par, koji se oprašta u zračnoj luci, ljubi kao da je sam na svijetu te poljubac traje toliko dugo da ljudima koji su u blizini para postane neugodno.

Ususret Danu zaljubljenih, britanski zračni prijevoznik Virgin Atlantic proveo je eksperiment kako bi se doznalo idealno vrijeme trajanja poljupca

Za potrebe eksperimenta, bračni par Jess i Gary Ogden, članovi posade aviona, odglumio je legendarni poljubac marinca i žene u bijeloj haljini s njujorškog Times Squaera. Poljubac se prenosio uživo na Facebooku, a svi koji su gledali bili su zamoljeni da objave emoji "wow" u trenutku kada misle da je poljubac trajao dovoljno dugo.

Najviše emojia objavljeno je nakon 12 sekundi što znači da je to idealno vrijeme trajanja poljupca. Sudionici eksperimenta smatraju da je 12 sekundi dovoljno da par iskaže ljubav jedno drugom i da ljudi koji svjedoče njihovom poljupcu ne počnu okretati glave.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju