Poznate domaće dame iz svijeta glume, glazbe i ljepote tijekom godina mijenjale su svoj modni stil, mijenjali su se i trendovi, a sa zrelošću i modni ukus.

 

U jednom desetljeću puno se toga može uvelike promijeniti, pa tako i odjevni stil naših zvijezda. Neke od njih zadržale su prepoznatljivi modni ukus, a neke su potpuno promijenile svoj modni izričaj.

U jednom desetljeću puno se toga može uvelike promijeniti, pa tako i odjevni stil naših zvijezda

Naravno, tu su i trendovi koje osobe iz javnog života uvijek prate, neke više, neke manje, pa i to itekako utječe na njihovu pojavu danas i prije deset i više godina.

"10YearChallenge": Kako je 10 domaćih zvijezda izgledalo prije 10 godina Severina prije 10 godina i danas Nina Badrić prije 10 godina i danas Sandra Perković prije 10 godina i danas +6 Zrinka Cvitešić prije 10 godina i danas

Slika nije dostupna Haljine koje su zaslužile da se na crvenom tepihu pojave više puta

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte koliko se stil deset poznatih domaćih dama, Bojane Gregorić Vejzović, Severine Kojić, Nine Badrić, Nataše Janjić Medančić, Lejle Filipović, Franke Batelić, Zrinke Cvitešić, Ivane Vrdoljak Vanne, Branke Krstulović i Viktorije Rađe, promijenio u proteklom desetljeću. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju