Brigitte Macron sa suprugom Emmanuelm Macronom u svečanoj loži stadiona Lusail pratila je finale Svjetskog nogometnog prvenstva između Argentine i Francuske. Bila je ondje i Kolinda Grabar-Kitarović, koja se srdačno pozdravila s francuskim predsjedničkim parom, a odmah su pale i modne usporedbe između prve dame Francuske i bivše hrvatske predsjednice.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović i Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske - 6 Kolinda Grabar-Kitarović i Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske - 5 Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske +5 Brigitte Macron uz bijelo odijelo nosi elegantne bijele salonke

Za finale Svjetskog prvenstva u kojem je Francuska pokušala obraniti naslov prvaka Brigitte Macron odabrala je profinjeno odjevno izdanje te je izgledala vrlo elegantno u bijelom odijelu. Šik odijelo sastoji se od sakoa ukrašenog zlatnim gumbima, dok su hlače cigareta-kroja i na crtu te s malim efektnim rasporima na krajevima nogavica.

Kolinda Grabar-Kitarović i Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske (Foto: AFP)

Svečano odijelo francuska prva dama upotpunila je bijelom košuljom i dodatkom nalik kravati s prepoznatljivim uzorkom luksuzne modne kuće Louis Vuitton, čije komade Brigitte često nosi. Odabrala je i klasične bijele salonke s tankom visokom potpeticom, model koji odiše ženstvenošću i elegancijom. Stajlingu je dodala i pismo-torbicu krem nijanse ukrašenu velikom kopčom s cirkonima te veliko prstenje.

Kolinda Grabar-Kitarović i Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici Argentine i Francuske (Foto: AFP)

Za razliku od navijačkih izdanja u kojima je pratila utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, Kolinda Grabar-Kitarović za finale je odjenula lijepu haljinu na preklop midi dužine čiji kroj laska ženskoj figuri. Haljina ističe struk te ima pojas na vezanje, dok se donji dio širi u lepršavi kroj. Rukavi su tričetvrt dužine, a haljina je crna s bijelo-crnim cvjetnim uzorkom.

Koje je najbolje? Sedam izdanja Kolinde Grabar-Kitarović o kojima se i dalje priča Kolinda Grabar-Kitarović plijenila je pažnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu svojim kombinacijama Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo +9 Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru

Koja je dama odabrala bolje izdanje za finale Svjetskog nogometnog prvenstva?

glasova:

Bivša predsjednica Hrvatske outfit je obogatila crvenom ogrlicom i većim zlatnim naušnicama. U našoj anketi odlučite čije vam se izdanje za utakmicu Argentine i Francuske više sviđa.

Kolinda Grabar-Kitarović i Brigitte Macron na utakmici Argentine i Francuske - 7 Brigitte i Emmanuel Macron na utakmici Argentine i Francuske (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju