Prošle su četiri godine od inauguracije predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović na inauguraciji 15. veljače 2015. godine Summit članica NATO-a u svibnju 2017. Dan otvorenih vrata u Uredu predsjednice RH u siječnju 2019. +8 Svečano otvaranje spomenika Franji Tuđmanu u prosincu 2018.

Od 15. veljače 2015. godine do danas, osim političkih poteza pratio se i modni izričaj predsjednice čije je promjene u izgledu i modnim odabirima javnost itekako primjećivala.

Predsjednica je na inauguraciji nosila kraljevsko plavi komplet sastavljen od kaputa i haljine koja je imala nenametljivi pojas hrvatskog pletera. I njezine cipele, klasične salonke na petu, bile su plave boje.

A nakon te kombinacije, predsjednicu smo posljednje četiri godine imali priliku vidjeti u upečatljivim bojama, cvjetnim uzorcima, crno-bijelim kombinacijama, haljinama, ali i u dresovima obzirom da je vjerno pratila nastupe hrvatskih sportaša. U posljednje vrijeme Presjednicu često viđamo u odijelima.

Za neke odabire Predsjednica je dobivala pohvale, nekad je griješila, a u našoj galeriji prisjetite se dijela njezinih izdanja od početka mandata.

Pogledajte i ženstvena haljinu Snježane Mehun koju je Predsjednica odabrala za susret s Melanijom Trump.

Svečano otvaranje spomenika Franji Tuđmanu u prosincu 2018. Svečano otvaranje spomenika Franji Tuđmanu u prosincu 2018. (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju