Kao što je i najavila, Kolinda Grabar-Kitarović vratila se u Katar uoči polufinalne utakmice između Hrvatske i Argentine. Rekla je i kako će svoj kofer opet napuniti navijačkim rekvizitima, a pripremila je još jednu efektnu navijačku odjevnu kombinaciju.

Ostala je vjerna crvenoj i bijeloj, bojama hrvatske šahovnice. Bijele hlače klasičnog ravnog kroja na crtu kombinirala je s dresom i crvenim sakoom. Odabrala je i crvene cipele, a iste boje bila je i njezina upečatljiva torbica.

Bivša hrvatska predsjednica zaokružila je svoje modno izdanje clutch torbicom ukrašenom satenskim aplikacijama u obliku ruže. Torbica ima i pripadajući lančani remeni pa se može prebaciti preko remena, ali remen je ujedno odvojiv pa se po potrebi može maknuti i torbica postaje ručna.

U boj, u boj! Za narod svoj, napisala je Kolinda na svom službenom profile na Instagramu uoči utakmice.

Obožavateljima koji bivšoj predsjednici često tepaju kako je ona njihova ruža hrvatska sigurno će se svidjeti ovaj modni odabir.

Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Hrvatske i Argentine Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Hrvatske i Argentine (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju