U zagrebačkom Domu HV Zvonimir održana je svečana akademija povodom 25. obljetnice Glavnog stožera OS RH kojoj je prisustvovala i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Štikle često zasjene ostatak odjevne kombinacije, pogotovo ako je u pitanju model u upečatljivoj boji. Dokaz za to je i novo modno izdanje hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Predsjednica je za svečanu akademiju povodom 25. obljetnice Glavnog stožera OS RH održanu u Zagrebu odabrala vrlo decentne odjevne komade – crnu haljinu koju je kombinirala s bolerom u istoj boji.

Elegantnu i jednostavnu haljinu 'podigla' je nikad hrabrijim odabirom štikli – crvenim modelom od lakirane kože s ukrasnom mašnom na vrhu. Predsjednicu inače viđamo u klasičnim salonkama tamne boje pa je ovaj odabir uistinu pravo iznenađenje.

Kolinda Grabar-Kitarović nije jedina političarka koja se odvažila na nekonvencionalne modele obuće. Nedavno se puno pisalo o novoj britanskoj premijerki Theresi May koja obožava eksperimentirati kada su u pitanju cipele pa nerijetko nosi i one s leopardovim uzorkom, a u svojoj garderobi ima i čizme iznad koljena od lakirane kože.

U galeriji pogledajte još poznatih dama koje vole iznenaditi svojim odabirom obuće.

Sviđaju li vam se crvene štikle hrvatske predsjednice?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju