Dizajnerica finih cipela kako su mediji često etiketirali obućarku Anitu Zannotti Štulec, potpisuje i dizajn štikli hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koje je nosila na dan inauguracije



Kreatorica vrhunskih salonki Anita Zannoti Štulec, za prvu je hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović kreirala upečatljivi plavi model, koji se savršeno stopio s kraljevsko plavom bojom haljine. 

Radi se o klasičnim salonkama koje su imale petu od 8 centimetara, a u modernoj varijanti završavale su na blagi špic. Iako je potpetica nešto viša od očekivanog, cijeli postolarski tim uključen u dizajniranje inauguracijskih štikli zaključio je kako bi se takvom potpeticom postigao željeni otmjeni izgled.

Cipele su izrađene od telećeg boksa, a boju je dizajnerica odlično pogodila.

Plave štikle s potpisom hrvatske dizajnerice odlično su upotpunile elegantni izgled predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na dan inauguracije

'Štikle su bile sjajan odabir. Potpetice su bile tek neznatno više od uobičajenog vrlo decentne, odmjerene, ozbiljne, ali i ženstvene. Sama boja cipela, tek je za jednu nijansu tamnija od cjelokupnog outfita predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Odabir je klasičan, ali u modernoj maniri u smislu odabira boje i modela. Sve pohvale dizajnerici Aniti Zannoti Štulec', rekla nam je Danijela Car, vlasnica modne kuće Linea Exclusive.

>> Prvi gospodin: 'Naspavali smo se. Danas je novi dan i novi izazovi'

Inače dizajnerica Zannoti Štulec nakon završene je obućarske škole već sa 19 godina otvorila svoj obrt, a ljubav prema izradi obuće preuzela je od roditelja. Otac joj je bio izučeni obućar, a majka je radila u Tvornici dječje obuće. No njezina ljubav i predanost te daljnje školovanje i usavršavanje kao i modeliranje za pojedinačnog kupca brzo su joj pomogli da izgradi karijeru te je na popisu njezinih mušterija impozantan broj poznatih osoba iz javnog života.

Cipele s potpisom A shoo naime, već godinama nose mnoge naše sportašice i estradne zvijezde

Pročitajte sve o inauguracijskom stylingu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju