Prilikom službenog posjeta Kanadi, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u društvu kanadskog premijera Justina Trudeaua susrela se s predstavnicima hrvatske zajednice.

Galerija +0 Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s Justinom Trudeauom

Drage Hrvatice i Hrvati i kanadski prijatelji, velika mi je čast biti ovdje. Bez vas ja ne bih bila ovdje... Justine, hrvatska zajednica u Kanadi djeluje 28 godina. Hrvatskih 1246 otoka teško se mogu usporediti s kanadskih 30 tisuća, ali, žao mi je što to moram reći, Justine, da imamo natjecanje u ljepoti..., kazala je predsjednica kanadskom premijeru u svom obraćanju.

Naočiti i šarmantni Justin pao je u drugi plan pored nasmiješene predsjednice koja je mnoge oduševila svojim stajlingom.

Odabrala je jedan od trenutačno najpopularnijih modela haljine, takozvanu košulju-haljinu, što je prema podacima Googlea treća najtraženija haljina među ženama.

Predsjednica je nosila svjetloplavi model s remenom koji je kombinirala uz lakirane salonke u istoj nijansi. Haljinu nježne pastelne nijanse nadopunila je "statement" ogrlicom i jednostavnim bisernim naušnicama.

Pogledajte i:

Cannes: 10 najčarobnijih haljina koje pobjeđuju i holivudski crveni tepih 2016. Blake Lively u kreaciji Atelier Versace 1987. Princeza Diana u kreaciji Catherine Walker 1992. Nicole Kidman u kreaciji Michaela Korsa +6 2004. Jennifer Aniston u kreaciji Atelier Versace

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju