Gotovo svaki detalj koji će obilježiti modnu jesen već je dobro poznat pa tako i boje koje će dominirati modnih kombinacijama. Modni znalci izdvojili su njih sedam koje će se istaknuti u razdoblju pred nama, a jedna od njih je i upečatljiva indigo plava boja.

Galerija Među bojama koje će obilježiti jesen je i ova odvažna plava Next, 313 kn Massimo Dutti, 449 kn +7 Varteks, 436 kn

Indigo plava boja dobila je svoje mjesto na modnih pistama, a onda i na policama trgovina. Kada smo vas sdovjedbno u anketi pitali koja vam se od najavljenih hit boja za jesen najviše sviđa, indigo plava završila je na drugom mjestu, odmah iza maslinasto zelene.

Popularne boje za jesen - 1 Koju ćete nositi? Sedam boja koje će vladati jesenskim kombinacijama

U svakom slučaju radi se o svestranoj boji s kojom nećete proći nezamijećeno, a koja će se savršeno uklopiti u jesensku garderobu. Indigo plavi kaput bit će komad koji će podignuti svaku kombinaciju, a ako su vam dovoljni samo detalji u ovoj boji torbica će odraditi posao.

U našoj galeriji izdvojili smo deset komada u nijansi plave koja tako dobro izgleda - od pletiva i bluza do kaputa i torbica.

Reserved, 229,90 kn Reserved, 229,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju