Francuska prva dama Brigitte Macron i njezin suprug Emmanuel Macron uputili su se na kratki odmor.

Galerija Brigitte Macron Strategia, 416 eura Brigitte i Emmanuel Macron +0 Brigitte i Emmanuel Macron u francuskog gradu Honfleur

Bračni par boravi na sjeverozapadu Francuske u gradu Honfleur. U opuštenoj atmosferi prošetali su gradom nakon ručka te pritom nisu skidali osmijeh s lica.

Oboje su bili odjeveni u ležerne kombinacije, a prva dama pritom je ostala vjerna svom stilu. Mnogi su primijetili da obožava nositi odjevne komade i obuću inspiriranu vojničkim odorama pa je tako i za ovu prigodu odjenula kaput u vojničkom stilu s dvostrukim kopčanjem i zlatnim gumbima.

Strategia, 416 eura Strategia, 416 eura (Foto: Strategia)

Uz smeđi kaput francuske modne kuće Givenchy nosila je i čizme talijanskog brenda Strategia. Zlatni i brončani ukrasni elementi na ovom modelu također inspirirani su starim odorama iz kraljevskih vojski. Izgleda da je prva dama vjerna mušterija koja se voli vraćati provjerenim i isprobanim brendovima jer sličan model Strategia čizama (samo bez potpetice) već ima u svom ormaru.

Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP)
 

Odjeću i obuću muškog kroja u vojničkom stilu posebno vole samouvjerene žene sa stavom, a ovom kombinacijom "generalica" Brigitte kao da je svima poručila tko je ovdje šefica.

Volite li odjeću i obuću u vojničkom stilu?

glasova:


Brigitte i Emmanuel Macron u francuskog gradu Honfleur Brigitte i Emmanuel Macron u francuskog gradu Honfleur (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju