Ako se pita Franku Batelić, jesen je najljepše godišnje doba. Tako je barem poručila ispod fotografija objavljenjih na Instagramu, na kojima pozira u modnoj kombinaciji kao stvorenoj za jesenske dane.

Galerija Franka Batelić Jesenska kombincija Franke Batelić Teddy jakna brenda Saint Laurent +5 Zara, 29,95 eura

Dobro raspoložena pjevačica na fotografijama pozira u teddy jakni brenda Saint Laurent. Bordo bomber jakna koledž stila ima efektne bijele pruge na ovratniku, ramenima, džepovima te rubovima rukava i same jakne, a napravljena je od kombinacije vune i kože.

Teddy jakna brenda Saint Laurent Teddy jakna brenda Saint Laurent (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ispod jakne pjevačica nosi običnu bijelu majicu šireg kroja, dok donji dio kombinacije čine plave traperice trapez-kroja.

Jesenska kombincija Franke Batelić Jesenska kombincija Franke Batelić (Foto: Instagram@frankaofficial_)

Traperice trapez-kroja žene vole jer vrlo lijepo izdužuju noge i čitavu figuru pa brige za njihovu popularnost nema. U jesenskim mjesecima izgledaju izvrsno u kombinaciji s čizmicama, što potvrđuje i Franka, koja se odlučila za crni kožnati model.

Ako i sami volite traperice sa zvonolikim rubovima nogavica, nekoliko modela izdvojili smo u našoj galeriji.

Pjevačica je kosu zavezala u rep, a izdanje je upotpunila crnim sunčanim naočalama i tekućim ružem za usne vlastitog brenda Frankly Good u nijansi Terra Rosa.

Franka Batelić: Tako dobre traperice u kombinaciji s "rastezljivim" štiklama Traperice brenda Area Traperice brenda Area Traperice brenda Area +4 Franka Batelić na otvaranju The Rite Storea

Franka Batelić bila je vjenčana kuma prijateljici i izgledala je spektakularno Franka Batelić i Stefani Vozila Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Franka se s Vedranom Ćorlukom vjenčala prije gotovo pet godina +1 Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju