U prostoru zagrebačkog Kaptol Centra otvoren je The Rite Store, beauty concept store frizera Zvonimira Franića i vizažista Karla Rusana. Ova luksuzna trgovina u svojoj će ponudi ujediniti high end brendove za njegu tijela, kože i kose, te preparativnu i dekorativnu kozmetiku renomiranih brendova s limitiranom distribucijom.

Galerija Traperice brenda Area Traperice brenda Area Traperice brenda Area +4 Franka Batelić na otvaranju The Rite Storea

Brojne poznate osobe i vjerne klijentice Zvonimira Franića i Karla Rusana došle su na otvorenje nove zagrebačke beauty oaze, a među njima je bila i Franka Batelić.

Prelijepa pjevačica izgledala je fantastično u kombinaciji koja bi se najbolje mogla opisati kao ležerna elegancija.

Franka Batelić na otvaranju The Rite Storea Franka Batelić na otvaranju The Rite Storea (Foto: John Pavlish)

Na prvi pogled odmah su se istaknule traperice brenda Area s prorezima na bedrima koji su ukrašeni blještavim cirkonima.

Traperice brenda Area Traperice brenda Area (Foto: Mytheresa)

Uz traperice je odjenula predimenzioniranu bijelu košulju s asimetričnim kopčanjem, a dodatnu dozu blještavila unijela je u ovo izdanje uz pomoć efektne srebrne ogrlice i naušnica.

Traperice brenda Area Traperice brenda Area (Foto: Mytheresa)

Kada je u pitanju obuća, Franka se odlučila za popularne štikle modne kuće Bottega Veneta kakve nose i Severina i Viktorija Rađa.

Bottega Veneta Stretch Strap štikle Bottega Veneta Stretch Strap štikle (Foto: Bottega Veneta)

Ovaj model sandala s visokom potpeticom ima naziv stretch zbog kojeg mnogi pomisle kako se radi o rastezljivom modelu. Međutim, sandala je zapravo napravljena od klasične čvrste kože i uopće nije rastezljiva.

Severina na premijeri filma Severina u štiklama Stretch modne kuće Bottega Veneta (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Hit-odijelo s Asosa koje na Franki Batelić izgleda senzacionalno Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr Party +4 Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Šljokice, plaštevi ili rabljena haljina? Biramo najbolje izdanje Franke Batelić iz "Plesa sa zvijezdama" Franka Batelić u prvoj epizodi Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama +9 Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju