Magistra farmacije Irena Pecotić velika je zaljubljenica u modu, a sjajne odjevne kombinacije rado dijeli sa svojih više od 10 tisuća pratitelja na Instagramu.

Na posljednjoj objavi koja je u manje od 24 sata prikupila više od dvije tisuće lajkova, lijepa Irena pozira u londonskoj četvrti Notting Hill.

Za obilazak ove šarmantne, filmske četvrti odjenula je kombinaciju kao stvorenu za obilazak svjetskih metropola, sastavljenu od komada koje većina žena voli imati u ormaru.

Crnu kožnatu jaknu sa zakovicama, koja ima ovratnik s reverima te remen od istog materijala, uparila je s bijelim hlačama širokih nogavica i visokim crnim tenisicama s debljim bijelim potplatom. Modeli tenisica poput ovih idealan su izbor za hladniji dio godine pa ih se mnoge dame ne odriču ni u zimskim mjesecima.

Preko ramena je nosila crnu torbicu, a od hladnoće se zaštitila šalom. Nosila je i sunčane naočale, a kombinaciju je upotpunila ručnim satom i upečatljivim komadima nakita.

Irena Pecotić: Farmaceutkinja s tako dobrim modnim stilom vrijednim kopiranja Irena Pecotić ima odličan modni stil Modni stil Irene Pecotić Modni stil Irene Pecotić - 1 +7 Modni stil Irene Pecotić - 4

Njezini pratitelji udijelili su joj niz komplimenata.

"Prekrasna u prekrasnom gradu", "Divna si", "Divno izgledaš u Londonu... Mislim da te mnoge oči gledaju! Moja savršena damo", samo su neki od komentara.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju