Snimanje nove sezone serije "I tek tako" nastavlja se punom parom, a popularni glumački dvojac, Sarah Jessica Parker i John Corbett, opet je zakoračio na ulice New Yorka i još jednom povećao nestrpljivost kod svih onih koji jedva čekaju nove epizode serije kako bi vidjeli što će se to događati s Carrie i Aidanom.

Galerija Sarah Jessica Parker na setu serije Modna kombinacija oduševila je obožavatelje Carrie Bradshaw Sarah Jessica Parker na setu serije +1 Carrie i Aidan u šetnji New Yorkom

Na novim fotografijama sa seta Carrie se morala podići na prste kako bi zagrlila Aidana, a pritom je nosila kombinaciju u kakvoj je obožavatelji baš vole vidjeti.

Izgledala je posebno elegantno u ružičastoj midi haljini s crnim printom. Gornji dio haljine prati liniju tijela, dok donji dio čini suknja A-kroja koja seže do ispod koljena.

Sarah Jessica Parker na setu serije Svi nestrpljivo čekaju nove sezone serije (Foto: Profimedia)

Carrie je preko haljine nosila kratku crnu jaknu asimetričnog kroja, s bijelim rubovima i zlatnim gumbima. Kombinaciju su još sjajnijom učinile bež salonke modne kuće Gianvito Rossi s mašnom na prednjem dijelu.

Od modnih dodataka istaknuli su se heklana bež beretka brenda Gigu Burris i torbica od rafije s dugom metalnom ručkom za nošenje preko ramena.

Nakon što je kombinacija objavljena na službenom profilu na Instagramu koji prati modu u seriji "And Just Like That... Costumes", uslijedili su oduševljeni komentari obožavatelja. Mnogima se, naime, svidio ovaj povratak, kako su napisali, stare Carrie.

Udobnost je prioritet: Nove kombinacije Carrie Bradshaw nagovještavaju promjenu stila? Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako +4 Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako

"Dame i gospodo, ona", "Napokon, Carrie se vratila", "Evo je" i "Ovo je baš kombinacija za Carrie. Sviđa mi se", samo je dio komentara.

Modna kombinacija oduševila je obožavatelje Carrie Bradshaw Modna kombinacija oduševila je obožavatelje Carrie Bradshaw (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju