U Hrvatsku ovaj tjedan stižu španjolski kralj i kraljica. Riječ je o prvom službenom posjetu nekog španjolskog kralja Hrvatskoj.

  Galerija Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu +3 Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu

Kralj Felipe i kraljica Letizia u Hrvatskoj će boraviti dva dana, a hrvatski predsjednik Zoran Milanović njima u čast priređuje i svečanu večeru.

Kraljevski par srest će se i s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem i premijerom Andrejem Plenkovićem, a kraljica Letizia u "damskom" će programu sa Sanjom Musić Milanović posjetiti i jedan rehabilitacijski centar.

Ovo neće biti prvi susret španjolske kraljice i hrvatske prve dame.

Krajem lipnja brojni svjetski čelnici sudjelovali su na 32. samitu NATO-a u Madridu, a među njima je bio i hrvatski predsjednik Milanović, koji je u Španjolsku otputovao u pratnji supruge Sanje Musić Milanović.

Ulogu domaćina na susretu preuzeo je upravo španjolski kraljevski par, a kraljica Letizia organizirala je i razne popratne aktivnosti za supruge čelnika.

Između ostalog, odvela ih je u razgledavanje Kraljevskog kazališta, a za tu prigodu hrvatska prva dama odjenula je crveno odijelo hrvatskog modnog brenda Varteks, čiju je haljinu nosila i na ranijoj gala večeri u Kraljevskoj palači.

Odijelo u vatrenoj nijansi crvene boje napravljeno je od kombinacije lana i viskoze, a sastoji se od podstavljenog strukiranog sakoa šire kragne s jednorednim kopčanjem te dugih hlača trapez-kroja na crtu.

Prva dama ispod sakoa nosila je top u kontrastnoj crnoj boji, a odabrala je i crne salonke sa špicastim vrhom i otvorenom petom.

12 najelegantnijih izdanja Sanje Musić Milanović Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović 2012. godine Bal u Beču 2012. godine Susret s predsjednikom Sj. Makedonije +9 Na otvorenju izložbe na Pantovčaku

Što se tiče haljine koju je tada odabrala, radi se o modelu od lagane visokozne tkanine koji krase balon-rukavi i prugasti žuto-crni uzorak. Haljina s asimetričnim rubom ima i gumbe cijelom dužinom te traku napravljenu od istog materijala za isticanje struka. Prva dama uparila ju je s crnim salonkama.

Sanja Musić Milanović rado nosi kreacije domaćih modnih kuća, a svojoj tradiciji mogla bi ostati vjerna i ovaj tjedan.

Koji modni odabir Sanje Musić Milanović vam se više sviđa?

glasova:

Dok ne vidimo njezin izbor za zagrebački susret s kraljicom Letizijom, u našoj anketi možete odabrati koje vam je od prethodnih dvaju izdanja bolje.

Kraljica Letizia, Brigitte Macron i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia, Brigitte Macron i Sanja Musić Milanović (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju