Puno je razloga zbog kojih je ljeto mnogima najdraže godišnje doba kada su u pitanju odjevne kombinacije.

Galerija Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Ljetni stil odlikuju lakoća odijevanja i jednostavnost. Slaganje ljetnih odjevnih kombinacija najčešće nije težak zadatak, a često su samo haljina i sandale dovoljni za izdanje bez greške.

U svakom slučaju, ljeti imamo priliku uživati u fantastičnim kombinacijama koje nisu skrivene ispod debelih jakni i dugih kaputa.

Među damama koje nas oduševljavaju modnim izdanjima su i slavne Hrvatice. Tako je bilo i ovo ljeto, a neka njihova izdanja privukla su posebnu pozornost naših čitateljica.

Da previše ne dužimo, vrijeme je za uživanje u sjajnim modnim izdanjima domaćih slavnih dama. Deset izdanja koja su privukla najviše vaše pozornosti izdvojili smo u nastavku, a u anketi na kraju teksta možete odabrati i najbolje među njima.

Haljina u kojoj Hana Huljić Grašo izgleda poput isklesane skulpture

Na manisfestaciju San sustipanse noći Hana Huljić Grašo stigla je u uskoj bijeloj haljini midi dužine s cut out detaljima.

Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći (Foto: Paun Paunovic/Cropix)

Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini

Viktorija Rađa odjenula je bijelu mini haljinu brenda Rhode za odlazak na domjenak uoči vjenčanja bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića i njegove odabranice Emine Durić.

Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Danijela Martinović: Lepršava haljina koju želimo imati u svojem ormaru

Pjevačica Danijela Martnović u srpnju je nastupila na koncertu Trag u beskraju u Veloj Luci. Uoči koncerta održala se i generalna proba na koju je pjevačica stigla u lepršavoj crno-bijeloj haljin na preklop s pojasom za vezanje oko struka.

Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović

Među uzvanicima na vjenčanju košarkaša Jusufa Nurkića bila je i Lejla Filipović koja je za svečanu prigodu odjenula predivnu dugačku plavu haljinu koju je uparila sa zlatnim sandalama.

Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4 (Foto: Mihael Barisic/Cropix)

Franka Batelić bila je vjenčana kuma prijateljici i izgledala je spektakularno

Na vjenčanju svoje prijateljice Stefani, pjevačica Franka Batelić imala je ulogu vjenčane kume, a zablistala je u tamnoljubičastoj dugoj kreaciji dizajnerice Matije Vuice.

Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume (Foto: Instagram/frankaofficial_)

Sandale Iris Livaje za vjenčanje prijateljice s kojih je teško skrenuti pogled

Iris Livaja bila je gošća na vjenčanju Ane Gruice Uglešić i Borana Uglešića. Za vjenčanje prijateljice odabrala je crnu satensku haljinu bez rukava, srcolikog izreza, koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru.

Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico (Foto: Josko Supic/Cropix)

Hlače Nine Badrić u kojima je nemoguće ostati nezamijećen

Nina Badrić veliki je dio ljeta provela odmarajući u Jelsi na otoku Hvaru, a zvijezda izdanja koje se posebno svidjelo našim čitateljicama bio je nešto stariji komplet iz Zare s upečatljivim cvjetnim uzorkom.

Haljina Ivane Vrdoljak Vanne u kojoj se žene osjećaju kao da nemaju ništa na sebi

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna samo je jedna od mnogobrojnih dama koja ljeti ne može odoljeti čarima bijele haljine. Ona vas je oduševila u bijeloj mini haljini Kiana pariškog brenda Ba&sh.

Sanja Musić Milanović: Obožavana suknja koja nikad ne izlazi iz mode za Sinjsku alku

Sanja Musić Milanović i ove je godine posjetila Sinjsku alku, a u Sinj je stigla u kombinaciji sastavljenoj od bluze i dugačke suknje zvonolikog kroja u svijetloj nijansi.

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Uz divnu cvjetnu haljinu Adriana Ćaleta-Car nosi sandale koje će vas vratiti u djetinjstvo

Tijekom srpnja i kolovoza Adriana Čaleta-Car je sa svojim pratiteljima na Instagramu redovito dijelila ljetna modna izdanja, a posebnu pozornost privuklo je ono sastavljeno od cvjetne mini haljine brenda Alemais i Pradinih gumenih sandala.
 

Sada, nakon što se pregledali sva izdanja, u anketi odaberite po vama najbolju kombinaciju.

Najviše mi se sviđa kombinacija...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju