Princeze, vojvotkinje i kraljice za mnoge su žene odlično vrelo modne inspiracije. No i one međusobno vole pronaći nadahnuće za svoje odjevne kombinacije jedna od druge. Potvrđuje to i ova fotogalerija.

Galerija Dame s kraljevskim dvorova vole nositi iste haljine Catherine Middleton 2016. i švedska princeza Sofija 2019. u istoj haljini Self Potraita Princeza Charlene od Monaka i nizozemska kraljica Maxima u istoj haljini Stelle McCartney +4 Princeza Beatrice 2019. godine i Catherine Middleton 2020. godine u istoj haljini brenda Vampire's Wife

Catherine Middleton izazvala je pomutnju na crvenom tepihu kada se pojavila na britanskoj premijeri filma "A Street Cat named Bob" početkom studenog 2016. godine.

Za ovu priliku odabrala je dugu bijelu haljinu ukrašenu čipkom i s visokim prorezom na prednjem dijelu brenda Self-Portrait.

Isti model haljine tri godine kasnije nosila je i švedska princeza Sofija na državnom banketu u Kraljevskoj palači u Stockholmu.

Catherine Middleton 2016. i švedska princeza Sofija 2019. u istoj haljini Self Potraita Catherine Middleton 2016. i švedska princeza Sofija 2019. u istoj haljini Self Potraita (Foto: Profimedia)

Istoj bijeloj haljini nisu mogle odoljeti niti monaška princeza Charlene te nizozemska kraljica Maxima.

Zapanjujuću kreaciju Stelle McCartney monaška princeza odjenula je za dodjelu sportskih nagrada Laureus World u veljači 2018. godine.

Isti model haljine godinu dana kasnije na gala večeri u Amsterdamu nosila je i nizozemska kraljica Maxima.

Koje to dame s kraljevskih dvorova imaju sličan ukus u modi i vole nositi iste haljine pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Princeza Charlene od Monaka i nizozemska kraljica Maxima u istoj haljini Stelle McCartney Princeza Charlene od Monaka i nizozemska kraljica Maxima u istoj haljini Stelle McCartney (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju