Olivia Munn je najbolji dokaz da žena može izgledati odlično, a da joj ipak ponekad nedostaje samopouzdanja. Pokazala je to i na svojem Instagram profilu, gdje se usporedila s latino ljepoticom Jennifer Lopez

Olivia Munn dobro je poznata po humoru na vlastiti račun, ali i iskrenim priznanjima bez dlake na jeziku. Ne čudi stoga što je na vlastitom Instagram profilu objavila post, koji je oduševio njene obožavatelje.

Glumica azijskog porijekla fotografirala se dok je isprobavala Balmainovu mini haljinu s okomitim šarenim prugama. Iako ju je sparila s štiklama u boji kože koje vizualno produžuju noge, nije bila zadovoljna krajnim rezutatom.

Da bi naglasila svoje nezadovoljstvo, usporedila sa s Jennifer Lopez koja je isti model, nosila na snimanju za prosinački broj Harper’s Baazara. Uz fotografije je napisala: "A tako bi trebala izgledati ova haljina," što je izazvalo more pozitivnih komentara.

Balmanova mini haljina, kao i većina odjevnih komada pariškog dizajnera Oliviera Rousteinga koji je kreativni direktor ove modne kuće, bolje pristaje ženama s oblinama. Upravo zato popularna je među sestrama Kardashian, Sofijom Vergarom i drugim putenim ljepoticama.

U svega nekoliko dana od objave usporedbe s Jennifer Lopez, Olivia Munn dobila je oko 70 tisuća lajkova, kao i brojne pozitivne komentare žena iz cijelog svijeta, koje su oduševljene što i slavna ljepotica ima trenutke nesigurnosti u kabini za presvlačenje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju