LAA će u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti u Zagrebu krajem rujna organizirati niz koncerata koji će se dogoditi u njezinom dvorištu u Ilici 85.

Svi nastupi bit će limitiran na svega 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka. Prvi u nizu koncert je Josipe Lisac i na rasporedu je u petak, 25. rujna.

Naša najveća glazbena umjetnica na intimnom nastupu u prekrasnom ambijentu dvorišta ALU podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama te premijerno u Zagrebu izvesti i svoj aktualni single Daleko.

Goran Bare Goran Bare & Majke najavili open-air koncert u garaži MSU-a

Biti će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon Šalate, srpnja 2019., kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada, pred 4.500 ljudi. Nažalost, globalna situacija rezultirala je time da je njezin idući koncert na svega 10 posto kapaciteta od Šalate, što će vrlo vjerojatno značiti i brzu rasprodaju.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 160 kuna mogu se kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju