Najavljeni koncert za 8. ožujka rasprodan je u svega pet dana, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije - 9. ožujka

Svega pet dana od najavljenog koncerta Zdravka Čolića povodom Dana žena u Varaždinu, bilo je dovoljno da Varaždinke, ali i njihove pratnje za tu večer, kao i brojni gosti iz drugih gradova, pokažu s kolikim nestrpljenjem očekuju Čolićev povratak u varaždinsku Arenu, nakon više od četiri godine.

Naime, najavljeni koncert za 8. ožujka je rasprodan, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije - 9. ožujka.

Povratak ovog glazbenog velikana u barokni grad ovaj je put dodatno uveličan i posebnom prigodom.

Naime, miljenik cijele regije i svih generacija, a posebno žena, baš na njihov praznik zapjevat će neke od najljepših ljubavnih pjesama s ovih prostora, poput Ti si mi u krvi, Kao moja mati, Jedina, Noć mi te duguje, Moja draga, Jedna zima sa Kristinom, Krasiva, Ti možeš sve, ali i mnoge druge, svojevrsne ode ženama.

Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dario Horvat)

Odavno je osvojio srca ženske publike

Od početka karijere, Čolić je poznat kao veliki poštovatelj žena, majki, baki, supruga i kćeri, kako na sceni i kroz pjesme, tako i u privatnom životu, što ga je odavno dovelo do titule najvećeg džentlmena među glazbenicima u regiji.

Kada se to spoji s nenadmašnim vokalom i nepresušnom energijom na sceni, neodoljivim šarmom te bezvremenskim hitovima, jasno je zašto ga se smatra glazbenim fenomenom ovih prostora i već pola stoljeća jednim od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Naslovnice albuma iz 80-ih - 3 Petorica zavodnika iz bivše Jugoslavije o kojima žene i danas govore s oduševljenjem

Zbog svega, ne čudi kako je baš Varaždin ovogodišnji place to be po pitanju Dana žena, a svi oni koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi koncert, ulaznice za drugi koncert mogu pronaći putem sustava Eventim.

Zdravko Čolić posebno je prirastao srcima ženske publike Zdravko Čolić posebno je prirastao srcima ženske publike (Foto: Dario Horvat)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju