Sedma Netokracijina konferencija "Ladies of New Business" progovorit će o izazovima balansa roditeljstva i karijere u doba digitalne tehnologije.

Dolazak proljeća nagovijestio je sedmo izdanje "Ladies of New Business: Moms (and Dads) Edition!" Konferencija će se održati​ u utorak, 26. ožujka, u prostoru ​zagrebačkog ​Algebra LABa [​Ilica 242​] od 17 do 20 sati.

Netokracija u suradnji s Algebra LABom ove je godine odlučila progovoriti o roditeljstvu, a ponajviše o majčinstvu digitalnog doba.

Majčinstvo je divno, ali majčinstvo je i izazov, pogotovo u kombinaciji s razvojem karijere. U dinamičnom okruženju digitalne i tehnološke industrije, svaki izostanak s posla dodatno se potencira i znači manje posvećivanje razvoju karijere i poslovanja. Postaju li majke, a i poneki očevi, zbog "pauze" posvećene brizi o djetetu zbog toga manje konkurentni? Ili pak majčinstvo donosi prednost u razvoju karijere o kojoj do sada nismo razmišljali?

Pod voditeljskom palicom ​Ide Prester​, pokušat ćemo odgovoriti na takva, ali i još mnoga pitanja koja se javljaju u modernom roditeljstvu, uz pomoć majki digitalne industrije: ​Manuele Šole (​poduzetnica​), Irene Orlović (poduzetnica i autorica), Anite Cvetić Oreščanin (tehnološka poduzetnica), ​Diane Kobas Dešković​ (poduzetnica), Sandre Simonović (marketinška stručnjakinja), ​Ivane Blažoti Mijoč​ (poznata youtuberica), ​Sonje Švajhler​ i ​Martine Friganović ​(blogerice). ​

Program konferencije popratit će teme poput ​"Online zajednice mama"​ i "Majčinstvo kao inspiracija za biznis" te istraživanje​ napravljeno ​uz pomoć ​istraživačke agencije Hendal,​ gdje bismo htjeli provjeriti na koji način roditelji ostaju u tijeku s novostima iz industrije.

Sve informacije o konferenciji, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na službenoj web-stranici konferencije "​Ladies of New Business: Moms (and Dads)​". Ulaz je besplatan, a broj mjesta je ograničen, posebice za program za djecu od 6 do 12 godina koji će se paralelno održavati. Sve novosti pratite ​i na Facebook​ događaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju