Konstrakta, talentirana umjetnica koja je postala regionalna senzacija nakon nastupa na Eurosongu, održat će koncert u Zagrebu, u Tvornici kulture 25. lipnja.

U Tvornici kulture očekuje nas veliki spektakl ove glazbene zvijezde koja dolazi u Zagreb sa svojim bendom Zemlja gruva. Iznimna kantautorica posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za Zemlju gruva gdje je bila vodeći vokal.

Popularnost Ane Đurić Konstrakte od pobjede na Beoviziji ne jenjeva. Nakon sjajnog plasmana na Eurosongu gdje je s pjesmom "In Corpore Sano" završila na visokom petom mjestu s velikim brojem glasova europske publike, nije niti čudo da je zagrebačka publika toliko željno iščekuje.

Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu Konstrakta: Nastup na Eurosongu u najpoznatijim cipelama s hrvatskim potpisom

U posljednje vrijeme upravo ona je mnogima omiljena glazbenica te gotovo svakodnevno puni medijske stupce, pa nema sumnje da će napuniti i Tvornicu kulture na koncertu 25. lipnja. Publiku očekuje glazbeno scenski spektakl, a ulaznice za koncert Konstrakte u Tvornici kulture mogu se od petka pronaći u sustavu Entria.

Konstrakta Konstrakta je nakon nastupa na Eurosongu postala velika regionalna zvijezda (Foto: Kosta Kosta Đuraković)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju