U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupila je Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije i to s pjesmom "In corpore sano" koja je već mjesecima regionalni hit.

Galerija Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu +0 Konstrakta

Konstrakta je za nastup odabrala upečatljivo bijelo odijelo kratkih rukava, sa stručkom cvijeća s lijeve strane prsnog koša, aludirajući time na srce koje se kao motiv pojavila kao dio scenografije te poruke pjesme sa zdravljem ako glavnim imperativom današnjice.

Zdravlju njezinih stopala svakako pridonose i borosane koje je odabrala za eurovizijski nastup. Odabrala ih je u bijeloj boji zaokružujući tako upečatljivu blještavu modnu bjelinu kojoj je kontrast bila samo njezina sjajna crna kosa.

Kako donosi Nova.rs, Konstraktin tim stupio je u kontakt s glumcem Dejanom Aćimovićem koji joj je nabavio tražene cipele. Kutiju s cipelama zatim je uručio redatelju Ogresti koji je prilikom svog odlaska u Beograd dostavio paket pjevačici.

Pretpostavljamo da je tajna njezine kose gotovo sigurno hidratacija, dok je tajna njezinog efektnog nastupa spremnost na pomicanje granica, nesputana kreativnost i konceptualnost razrađena do detalja.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva s kojim je nastupala kao predgrupa Amy Winehouse u Beogradu, posljednjem koncertu preminule pjevačice. Ana je inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju