Među izvođačima koji su nastupali na završnoj večeri Belgrade Beer Festa bila je i Konstrakta. Nakon pobjede na Beoviziji i osvojenog visokog 5. mjesta na Eurosongu, Konstrakta je postala jedna od najvećih regionalnih glazbenih senzacija. Sada je nastupom oduševila svoje obožavatelje i ostale posjetitelje beogradskog festivala.

Galerija Konstrakta na Belgrade Beer Festu Konstrakta na Belgrade Beer Festu Konstrakta u bijeloj kombinaciji na Belgrade Beer Festu +0 Konstraktu najčešće viđamo u odjevnim komadima udobnog kroja

Ova umjetnica plijeni pažnju prvenstveno svojom glazbom, a zatim i zanimljivim stilom odijevanja. Definitivno nije rob trendova što se itekako može primijetiti po njezinim scenskim kombinacijama.

I dok se pjevačice diljem svijeta natječu u tome koja će na pozornici odjenuti oskudniju i užu opravu, Konstrakta je udarila kontru tom klasičnom scenskom stilu i na svojim nastupima nosi potpuno drugačiju odjeću.

Konstrakta na Belgrade Beer Festu Konstrakta na Belgrade Beer Festu (Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell)

Za ovaj koncert odabrala je bijeli pamučni komplet koji se sastoji od predimenzioniranih hlača i košulje-haljine, a na pozornicu je izašla i u pripadajućem baloneru. Najupečatljiviji modni dodatak njezinoj neutralnoj bijeloj kombinaciji bila je statement ogrlica.

Konstrakta u bijeloj kombinaciji na Belgrade Beer Festu Konstrakta u bijeloj kombinaciji na Belgrade Beer Festu (Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell)

S obzirom na materijal i kroj, ovo izdanje pruža maksimalan osjećaj udobnosti i stvoreno je za žene kojima je upravo to prioritet kod odijevanja i osmišljavanja odjevnih kombinacija.

Konstraktu najčešće viđamo u odjevnim komadima udobnog kroja Konstraktu najčešće viđamo u odjevnim komadima udobnog kroja (Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju