Haljina za pamćenje koju je Jennifer Lopez nosila na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine ušla je u povijest kao peta najslavnija haljina svih vremena. A zahvaljujući brendu Pretty Little Thing od sada se može kupiti kopija te kreacije po vrlo pristupačnoj cijeni

Pojava Jennifer Lopez u drskoj, zelenoj haljini brenda Versaca na dodjeli Grammyja 2000. bez sumnje je jedno od najzapamćenijih pojavljivanja na crvenom tepihu. Prozirna egzotična kreacija s dekolteom do pupka i visokim rasporom po sredini izazvala je ogromno zanimanje koje je bilo poticaj za stvaranje tražilice Google Images, odnosno za pretragu Googlea po fotografijama.

Pojava Jennifer Lopez u drskoj, zelenoj haljini brenda Versaca na dodjeli Grammyja 2000. bez sumnje je jedno od najzapamćenijih pojavljivanja na crvenom tepihu

U 2000. Google tražilica bila je ograničena samo na pretragu stranica s linkovima na tekstove, ali nakon što je pojam "zelena haljina Jennifer Lopez" srušio sve rekorde traženosti na Googleu, odlučili su razviti pretragu po fotografijama.

A da slava kultne Versace haljine ne blijedi dokazuje i to da se u prodaji našla njena kopija čija je cijena 30 funti (243 kune). Umjerenija verzija izrazito senzualne kreacije može se kupiti na stranici Pretty Little Thing, a odlikuje je ne toliko duboki dekolte kao kod originala te vrlo sličan tropski uzorak. Isti kroj haljine dostupan je i u prozirnoj crnoj.

Umjesto ukrasa u obliku velikog broša na originalnoj haljini, kopija na predjelu trbuha ima prsten.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju