Garderoba Carrie Bradshaw u "Seksu i gradu" sadržavala je nekoliko pari kultnih cipela Manolo Blahnik, no one plave ukrašene Swarovski kristalima ostale su posebno zapamćene. A mnoge će obradovati što će se u prodaji uskoro naći i puno jeftinija kopija Carrinih plavih "Manolica" koju je odobrio i Vogue

Britanski lanac trgovina odjećom M&S u rujnu će u prodaju pustiti kopiju plavih cipela Manolo Blahnik koje je proslavila Carrie Bradshaw u "Seksu i gradu".

Britanski lanac trgovina odjećom M&S u rujnu će u prodaju pustiti kopiju plavih cipela Manolo Blahnik koje je proslavila Carrie Bradshaw u 'Seksu i gradu'

Cijena originalnih Manolica je 6540 kuna, dok će njihova kopija koštati svega 305 kuna, odnosno bit će jeftinija gotovo 22 puta. Dio su M&S kolekcije za jesen/zimu te će se u trgovinama pojaviti tek u rujnu, ali već su izazvale veliku pažnju. Da je riječ o kopiji koja zaista nalikuje originalu, potvrđuje činjenica je cipelama zeleno svijetlo dala i modna Biblija "Vogue". Osim u plavoj, štikle će biti dostupne u srebrnoj i boji fuksije. Pogledajte i 10 kultnih cipela koje nikada neće izaći iz mode.

Plave satenske štikle Manolo Blahnik ukrašene Swarovski kristalima, Carrie Bradshaw nosila je u sceni kada ju je Faca zaprosio. Svojoj voljenoj slavni zavodnik umjesto prstena na ruku stavio je upravo kultnu "Manolicu" na nogu. U videu se prisjetite tog legendarnog romantičnog trenutka iz "Seksa i grada".
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju