Ako ste u potrazi za uređajem koji će pratiti sve vaše životne navike, a želite da on bude moderan i odgovara vašem stilu, Samsung Galaxy Watch je idealan za vas. Riječ je o elegantnom pametnom satu koji prati vaše navike spavanja, kretanja i prehrane, a sve kako bi potaknuo zdraviji životni stil. S dugotrajnijom baterijom, te bezvremenskim i personaliziranim dizajnom, on je koristan modni dodatak za sve žene u pokretu.

PR PR

Prilagodite i promjenite životne navike

Galaxy Watch dolazi s novom funkcionalnosti za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Isto tako, ovaj pametni sat prati vaš ritam spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi mogli prilagoditi svoje navike i spavati mirnije, duže i ugodnije. Također, ovaj pametni sat pomaže u postizanju zdravstvenih ciljeva poput vježbanja. Galaxy Watch sadrži ukupno 39 vježbi, od čega 21 namijenjenu izvođenju u zatvorenom prostoru, omogućujući vam da prilagodite i promijenite svoje navike. Kao vaš osobni trener, Galaxy Watch omogućuje da se usredotočite na vježbu, a može mjeriti puls i nadzirati čak šest različitih aktivnosti dok vježbate.


Budući da je zdrava, balansirana i redovita prehrana jednako važna kao i vježbanje, uz Galaxy Watch možete pratiti i unos dnevnih kalorija. Fotografirajte svoj obrok, a aplikacija Samsung Health će automatski očitati njegova nutritivna svojstva i tako bolje upravljati unosom kalorija na Galaxy Watchu.

PR PR

Uvijek na vrijeme i sa stilom

Također, uz Galaxy Watch nećete imati potebu pritiskati gumb kako bi vam on pokazao vrijeme. Zaslon ovog sata može biti uvijek uključen kako bi cijelo vrijeme mogli vidjeti koliko je sati. Uz dugotrajnu bateriju koja omogućava do tjedan dana korištenja, Galaxy Watch upravlja vašim pozivima i glazbom s baterijom koja je napravljena da traje.

Novi Galaxy Watch dolazi u dvije inačice i čak tri boje – srebrnoj, promjera 46 milimetara, kao i ponoćno crnoj i popularnoj ružičasto zlatnoj boji promjera 42 milimetra, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena koja odgovara vašem modnom izričaju ili raspoloženju.

Više o Samsung Galaxy Watch saznajte ovdje.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju