Geri Halliwell, bivša spajsica priznala je kako je jednom koristila botoks, no danas umjesto tretmana protiv bora radije radi na sebi i pokušava se pomiriti sa starenjem. 36. pjevačica i samohrana majka dvogodišnje Bluebell priznata je autorica dječjih knjiga

Nikad ne reci nikad

Bivša spajsica Geri Halliwell još je jedna u nizu zvijezda koje su priznale korištenje botoksa, no smatra kako je upravo zbog botoksa dobila glavobolje.

Na vrata svog hladnjaka zalijepila sam fotografiju glumice koja često koristi botoks i to je moja antibotoks mjera, kaže Geri

No, 36. godišnja Geri ne isključuje mogućnost da ga ponovno koristi. Iz mjera predostrožnosti na vrata svog hladnjaka zalijepila je fotografiju dobro poznate holivudske glumice koja je očito prečesto odlazila pod nož. - To je moje upozorenje protiv botoksa, kazala je Geri.

- Često se susrećem s ljudima koji koriste mnogo toga i izgledaju dobro, no ima i onih koji pretjeruju i onda više ne sliče sebi. Sada eksperimentiram na način da si dozvolim da budem ljudsko biće.

Prije nekoliko godina, kada sam bila u Americi, stavila sam botoks u čelo i imala sam glavobolje. Ne kažem da botoks više nikada neću staviti, ali za sada se želim uvjeriti kako je starenje ok.

Želim s 36 godina izaći pred kamere i biti puna sigurna u sebe. Mnoge žene znaju što to znači.

Knjiga 'Pustolovine Ugenije Lavander' prodana je u 250 tisuća primjeraka u šest mjeseci, a Geri je upravo u pregovorima i za animirani film prema tom predlošku

Priznati autor dječjih knjiga

Geri koja je samohrana majka dvogodišnje Bluebell Madonna u posljednje je vrijeme okupirana pisanjem dječjih knjiga koje su redovito bestselleri.

S nakladničkom kućom Macmillan je potpisala ugovor za čak 6 knjiga, a prošle je godine dobila priznanje kao najuspješniji celebrity autor dječjih knjiga.

Njezina knjiga 'Pustolovine Ugenije Lavander' prodana je u 250 tisuća primjeraka u šest mjeseci, a upravo je u pregovorima i za animirani film prema liku iz njezine knjige.

Kylie Minoque priznala: Koristim botoks!

- Željela sam pisati kako bih mogla biti više kod kuće sa svojim djetetom, kazala je Geri koja se osim pisanja knjiga za djecu, bavi i lončarstvom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju