U svijetu kose pojavio se još jedan sezonski trend. Kosa obojena u kombinaciju sive i boje lavdande preplavila je društvene mreže, a ova najnovija verzija sive (metalik) kose opisuje se kao "siva baza s dozom lavande".

Radi se o kombinaciji boja koje se mogu prilagoditi svačijem ukusu, a ovaj trend bit će posebno popularan u nadolazećem razdoblju proljetnih, a onda i ljetnih festivala na otvorenom.

Jennifer Lopez 10 frizura koje nikada ne izlaze iz mode

Lucy Hale "Oooo, da, ta je divna": Savršena kombinacija boje i dužine kose koju žene najviše traže

O ovoj kombinaciji boja razgovarali su i s Nikolinom Perković iz frizerskog studija "Nikas" koja nam je objasnila da se ovaj izgled postiže izbjeljivanjem vrhova na koje se stavlja lavanda preljev.

Pogodan je za prirodno pepeljaste kose u smislu da se ne mora bojati korijen već samo vrhovi, ali se može napraviti i brinetama tako da se korijen boja u hladnu smeđu koja se preljeva u lavandu što čini lijepu hladnu cjelinu, kaže Nikolina.

Dodala je i da je održavanje ovog prekrasnog tona lagano uz pomoć šampona ili regeneratora u boji koji joj pomažu da ostane u najboljoj varijanti.

Velika popularnost sive (metalik) kose se razvila u lavandu kao jedna od varijanti kako ostati u hladnoj, ali malo drugačijoj nijansi.

Prekrasno će izgledati i u "slučajnom" repu i u nemarnoj pletenici, a u kombinaciji s plavim očima je pravi adut, zaključila je Nikolina.

U nastavku pogledajte nekoliko izdanja u ovim nijansama:

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju