Jedna od frizura s kojom ne možete pogriješiti i koja ne prestaje biti moderna jest - bob. Žene vole bob-frizuru jer je jednostavna, praktična i, najbitnije, super izgleda.

Galerija Selena Gomez Chrissy Teigen Miranda Kerr +3 Rachel McAdams

Radi se o frizuri koju su prigrlile i brojne zvijezde, a favorit je mnogim ženama tijekom cijele godine.

Bob će, ako planirate promjenu, biti odličan izbor i za proljeće koje je pred vratima. Ova kratka i moderna frizura opstaje dok se drugi trendovi mijenjaju, a vjerojatno i vi sami imate nekoga u svojoj blizini tko je dugu kosu skratio na duljinu do brade ili barem do ramena (lob).

Prirodna boja kose slavnih žena 2019. - 10 10 slavnih dama kojima ne biste pogodili prirodnu boju kose i frizuru

A još jedan trend koji ne izlazi iz mode kada je u pitanju kosa jesu balayage/ombre pramenovi. Svake sezone dobiju neku novu inačicu, ali u pravilu i dalje su jako traženi u frizerskim salonima.

A bob-frizura u kombinaciji s ovim pramenovima pun je pogodak.

Kratke fizure poput boba savršena su platforma za balayage/ombre pramenove koji će vašoj kosi dati jednu novu dimenziju. I Nikolika Perković iz frizerskog studija "Nikas" kaže da se radi o najtraženijoj kombinaciji.

Ooo, da, ta je divna, komentirala je kombinaciju boba i balayage pramenova, a govoreći o prednostima te frizure, rekla nam je da se lako održava, a može biti u ravnoj varijanti ili blago valovita.

Ako i sami razmišljate o ovakvoj kombinaciji, konačnu odluku donesite u suradnji sa svojim frizerom.

Frizeri bi trebali paziti na prirodnu boju klijentice i njezin ten te se orijentirati u tom smjeru. Znači, ako je netko pepeljast i svijetlog tena, dobro je zadržati se u hladnijim tonovima, a ako je klijentica prirodno smeđa, igrati se sa zlatnom, karamelom, lješnjakom, bež, bakrenom, kaže Nikolina i napominje da su sve varijante balayage pramenova dobrodošle i u 2019. godini.

U našoj galeriji pogledajte kako popularni bob nose zvijezde.

Pogledajte i pet frizura koje se vraćaju na velika vrata, a koje možete napraviti sami.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju