S dolaskom proljeća, sunca i visokih temperatura iz ormara se obavezno vade sandale špagerice, komad obuće koji nas uvijek asocira na topliji dio godine i sve divne kombinacije u koje ih želimo uklopiti.

Galerija I ove godine nosit će se špagerice na platofrmu Pull&Bear, 299,90 kn H&M, 29,99 eura +12 Next, 305 kn

Među posebno omiljenim modelima špagerica su one s platformom, odnosno na punu petu. Radi se o sandalama koje izdužuju noge i čitavu figuru čine vitkijom, a osim toga su svestrane i savršeno se uklapaju u cijeli niz modnih kombinacija pa jednako sjajno izgledaju u spoju s trapericama i lepršavim haljinama.

Trgovine su svoju ponudu već dopunile špagericama s platformom, a mi smo zavirili u njihove webshopove i u našoj galeriji izdvojili 15 modela koji će se nositi ovog proljeća i ljeta.

Blok petama mnoge dame daju prednost zbog stabilnosti i udobnosti Već od 119 kuna: 15 modela sandala s petom koja se voli zbog stabilnosti i udobnosti

Ovisno o vašem stilu, tu su modeli za zatvorenim i otvorenim pristima, s višom i nižom petom, kao i špagerice u raznim bojama. Na vama je samo da odaberete opciju koja vam se najviše sviđa i uskočite u mnogima omiljenu proljetno/ljetnu obuću.

H&M, 29,99 eura H&M, 29,99 eura (227,01 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Gaimo (Zalando), 679 kn Gaimo (Zalando), 679 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Stradivarius, 299,90 kn Stradivarius, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju