Kragrlica je mali brend s velikom vizijom. Ideje vodilje su ljubav i strast prema stvaranju u kombinaciji s modnom etikom i održivošću.

Galerija Kraglica nakit - 3 Kraglica nakit - 2 Kraglica nakit - 8 +4 Kragrlica naušnice

Trenutačno iza imena Kragrlica stoji mali tim pod vodstvom kreativne direktorice Ane Kuliš, koja je cijelu priču započela prije desetak godina upustivši se u stvaranje brenda još za vrijeme studija.

U početku su to bile kožne kragnice, a danas su to predivni komadi nakita izrađeni od mjedi koja svojom zlaćanom bojom i zvukom podsjeća na zlato. Zbog ručno nanesene teksture imaju jedinstven i neponovljiv pečat koji daje šarm suvremenom, minimalističkom dizajnu.

Materijali koje koristimo u potpunosti su prirodni i razgradivi, a u našoj mjedi nema nikla, što je posebno oduševilo alergičarke, koje napokon mogu uživati u nošenju nakita,
kaže nam Ana Kuliš.

Pročišćen i suvremeni dizajn nakita nenametljivo grli ženstvenost i naglašava snagu koju svaka žena nosi u sebi.

Kraglica nakit - 4 Kragrlica radi nakit bez nikla (Foto: PR)

Kada nas pitaju zašto modeli u našim kampanjama ne nose make-up (osim malo sjajila ili rumenila), kažemo da nije važno samo kako izgledate i što nosite, već i kako to nosite i kako se osjećate.

Obožavamo interakciju s fanovima, koje potičemo na izražavanje kreativnosti. Svaki dan nas obraduju porukama ili fotkicama, a zajedno smo 'skuhali' puno odličnih mimova i ilustracija.


Za proizvode Kragrlice postoji lista čekanja jer se svaki komad izrađuje tek po narudžbi. Na taj način žele izbjeći nepotrebno gomilanje nakita, ali i podržati koncept spore mode, proizvodnju na malo i očuvanje planeta kojemu dugujemo život i poštovanje.

Posebnu pozornost posvećujemo detaljima pa smo se potrudili da otvaranje naših kutijica s nakitom bude pravo malo interaktivno iskustvo i da podsjeća na otvaranje škrinjice s blagom. No nećemo odavati previše detalja, najbolje će biti da se sami uvjerite.

Više o Kragrlici možete saznati na njihovim službenim internetskim stranicama, Facebooku i Instagramu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju