Otvorenje No+Vello centara u Zagrebu i Rijeci sada vam omogućuje trajno odstranjivanje dlačica ( fotoepilacija ) po privlačnoj uniseks tarifi-250 kn po zoni. Tretmani koji su totalno bezbolni su već osvojili svijet od sada i u Hrvatskoj.

www.depilacija.hr , www.nomasvello.hr

No+vello je međunarodna mreža centara specijaliziranih za trajno uklanjanje dlačica s IPL tehnologijom. Tvrtka , koja je osnovana 2007. godine , sada se može pohvaliti s više od 1.000 centara u 16 zemalja diljem svijeta . Pojavom na tržištu dogodila se prekretnica u svijetu trajnog uklanjanja dlačica jer je prvi brand koji nudi tretmane svjetlošću po pristupačnoj cijeni i tako na brz način šireći krug svojih korisnika.

IPL fotoepilacija s intenzivnim pulsirajućim svjetlom najmoderniji je i najinovativniji sustav za trajno uklanjanje dlačica. Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL) emitira svjetlost različitih valnih duljina i na taj način omogućuje vam da prilagodite postavke prema karakteristikama svakog pojedinog klijenta. Prigodan je za različite tipove kože i dlake. Ova metoda je bezbolna i jeftinija od tradicionalnog laserskog uklanjanja dlačica, potencijal za nuspojave je mali, a rezultati bolji i brži jer No+Vello centri mogu se pohvaliti s najnovijom generacijom IPL sustava koji pruža izuzetne rezultate vidljive već nakon prvoga tretmana. Dodatna prednost njihove tehnologije je sustav s intenzivnim hlađenjem (Sub Zero Intense ) kako bi se smanjio osjećaj topline, osigurala visoka sigurnost liječenja i mogućnost uklanjanja dlačica na preplanuloj koži (zahvaljujući Sun & Safe Technology), što do sada nije bilo moguće. NARUČI SE NA BESPLATAN PROBNI TRETMAN!

Sa dolaskom u Hrvatsku se otvorila mogućnost otvaranja franšiza, koja ima na svjetskoj razini najveći rast na području kozmetike.

 

Kontakt prodaja franšiza:

Email: marketing@nomasvello.hr

Kontakt besplatni probni tretman:

Email: Info@nomasvello.hr
Tel: 091 250 00 78 Tel: 01 798 77 80

Pročitajte još:
http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/odzvonilo-je-dlacicama-bezbolni-tretman-dostojna-zamjena-bolnog-cupanja---372171.html

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju