Oduševi nas svojom originalnom slasticom s Dolcela pudingom i osvoji ulaznice za koncert Enriquea Iglesiasa 8. svibnja u Areni Zagreb!

Dolcela je pripremila slatki izazov za sve koji u svoju kuhinju unose kreativne korake pripreme slastica.
Dolcela puding od čokolade ili vanilije klasik je s kojim ne možete pogriješiti i pravi užitak za nepca. Međutim, ovoga puta ne tražimo klasiku, nego želimo da oslobodite svoju kreativnost i iskoristite puding kao sastojak u neuobičajenim kombinacijama.

Što se sve može napraviti s pudingom?

Koja to kulinarska kreacija uključuje puding, a koje se baš nitko osim vas nije sjetio? Sigurni smo da vaša kuhinja čuva tajnu neobično fine slastice s pudingom. Možda je nastala slučajno, kad vas je ponio ritam glazbe, ili je rezultat pomno biranih koraka u pripremi kolača i slastica.

Posjetite web stranicu i pročitajte pravila sudjelovanja, pustite si pjesmu omiljene zvijezde latino popa i dozvolite mašti da osmisli najkreativniju slasticu od Dolcela pudinga.

Podijelite svoju ideju s nama jer će vas nagrade teško ostaviti ravnodušnima. Marljivo zabilježite recept, gotovu kreaciju ovjekovječite fotografijom i sve zajedno uploadajte na našu stranicu, a Dolcela će najbolje nagraditi ulaznicama za koncert Enriquea Iglesiasa, 8. svibnja u Areni Zagreb.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju