Jennifer Lopez dala nam je na uvid svoj blagdanski dom objavivši newsletter u kojemu je opisala kako je uredila dnevni boravak za Božić i što ju je inspiriralo na baš takvo uređenje.

Galerija Blagdanski dom Jennifer Lopez - 4 Blagdanski dom Jennifer Lopez - 1 Blagdanski dom Jennifer Lopez - 7 +5 J.Lo podiijelila je s obožavateljima kako provodi blagdane

Savršena ideja uređenja doma J. Lo su ni manje ni više nego – kolibrići, ptičice koje su poznate po svojoj ljepoti, brzini i snalažljivosti.

Za mene su kolibrići glasnici ljubavi. Oni su i najbrže ptice, ali uvijek imaju vremena zastati, pojesti nešto slatko i pomirisati ruže. Poistovjećujem se s njima, ali više od svega kad god vidim jednog, osjećam se kao da je to Božji znak da sve će biti u redu, napisala je Jennifer u newsletteru.

Blagdanski dom Jennifer Lopez - 7 Božićno drvce J.Lo ukrašeno je kolibrićima - to je njezina ovogodišnja božićna tema (Foto: Profimedia)

Na fotografijama možemo vidjeti Jennifer kako pozira uz jelku okićenu kolibrićima, pokraj kamina s božićnim čarapama. Za oko nam je zapela i klasična božićna atmosfera kakvu možemo pronaći u svakom prosječnom domu diljem svijeta.

Predivno ukrašen dom, dekica te topli napitak u baš posebnoj šalici na kojoj piše queen. Kako bismo stvorili atmosferu sličnu onoj u domu Jennifer Lopez, potražili smo gdje se točno skriva zanimljiva šalica koju bismo mogli dodati svojoj kolekciji.

Blagdanski dom Jennifer Lopez - 3 J.Lo pije čaj iz baš posebne šalice na kojoj piše 'queen' (Foto: Profimedia)

Šalicu smo pronašli u novoj kolekciji brenda Spitfire Girl. Viktorijanska šalica odlične je mjere za kavu ili čaj, a posebna je po tome što u unutrašnjosti skriva print na kojemu se može vidjeti ruka koja drži rupčić.

Blagdanski dom Jennifer Lopez - 10 Spitfire Girl kraljevska šalica košta 410 kuna (Foto: Profimedia)

Šalica dolazi s tanjurićem, koji je oslikan zlatnom krunom, a upakirana je u elegantnu plavu poklon-kutiju s detaljima od 24-karatnog zlata.

Jelena Rozga: Goli kombinezon za koncert koji bi posudila i Jennifer Lopez Jelena Rozga uvijek privlači poglede sa svojim modnim kombinacijama Jelena Rozga plijenila je pažnju i koreografijom Jelena Rozga na koncertu u zagrebačkoj Areni +1 Jelena Rozga u pripijenom kombinezonu

Ako i vi želite popiti kavu iz šalice kakvu u svojoj kolekciji ima Jennifer Lopez, možete je pronaći na stranicama Spitfire Girl, a za nju treba izdvojiti 58 dolara, odnosno oko 410 kuna.

Blagdanski dom Jennifer Lopez - 2 Spitfire Girl, 410 kuna (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju