Nakon nekoliko proba frizure koje je obavila za nadolazeći dan vjenčanja, Kate Middleton je svom dugogodišnjem frizeru od povjerenja postavila samo jedan uvjet

Kate Middleton kao i njezina sestra Pippa te majka Carole, već osam godina svoju kosu povjerava Richardu Wardu te njegovim vrhunskim frizerima. Stoga je taj poznati londonski salon očekivano izabran u konkurenciju za oblikovanje mladenkine frizure.

Buduća princeza s punim povjerenjem prepustila je svoju kosu vrhunskim profesionalcima kojima je postavila samo jedan uvjet koji glasi da je William mora prepoznati do trenutka kada se približi oltaru.

Tako je dvadeset i devet godina stara Kate spremno prihvatila osnovno pravilo prilikom odabira vjenčanih frizura koje glasi da tog svečanog dana frizura mora biti što sličnija svakodnevnom stilu mladenke.

>> Što je Kate Middleton kupila za medeni mjesec?

>> Ukras na romantičnoj torti princa Williama i Kate Middleton

Prirodna i istovremeno elegantna frizura koju je Kate pokazala svijetu na dan zaruka postala je jedna od najtraženijih i prva na listi najpoželjnijih frizura mnogih djevojaka.

'Veliki broj žena je tražio upravo takvu frizuru. Čak su i Amerikanke dolazile u naš salon zahtijevajući tako prirodno stiliziranu kosu koja prije svega treba odisati zdravljem, blistati i istaknuti se bogatom bojom' otkrio je Ward.

KRALJEVSKO VJENČANJE NA DOMA TV-u I PORTALU DNEVNIK.HR 29. travnja u 11 sati

Spektakularno vjenčanje princa Williama i njegove odabranice Kate Middleton uživo donose Doma TV i portal Dnevnik.hr. Dosad neviđena internet produkcija donosi: prijenos uživo, javljanja iz Londona i komentare uglednih gostiju u zagrebačkom studiju. Emisija će upoznati gledatelje sa zanimljivim detaljima iz burne britanske povijesti.U ‘Dnevniku kraljevskog vjenčanja’ Fashion guru donosi modne kritike odjevnih kombinacija uzvanika kao i pripadnika kraljevske obitelji.
Znalci iz mnogobrojnih područja od povijesti i sociologije do mode i gastronomije dat će svoj komentar na ovo spektakularno vjenačnje.
Doma TV i portal Dnevnik.hr imat će i svoju repoterku na mjesta događaja, Kristinu Tešiju koja će prenijeti emocije s prepunih ulica Londona.

Meteorolog Dario Brzoja će otkriti gledateljima kakvo vrijeme očekuje kraljevski par, ali i zanimljive detalje oko načina izbora datuma vjenčanja kroz povijest. U zagrebačkom studiju s voditeljima Martinom Podgorski i Dorijanom Elezovićem gledatelje očekuju mnogobrojni gosti: profesorica Vera Andrassy, stručnjakinja za povijesna i društvena pitanja Velike Britanije, etnolog i sociolog te znalac tradicije Sandi Blagonić, poznata hrvatska dizajnerica Matija Vujica, modni kritičar Fashion Guru, modni urednik Petar Trbović te žiri Masterchefa.
Novinar Ivan Vrdoljak će se uživo javljati iz hotela Esplanade gdje će britanska diplomacija sa svojim odabranim gostima pratiti ova događaj. Doma TV i Dnevnik.hr imat će i svoje goste u Londonu.
Uživo iz britanske metropole javljat će se Lina Kovačević, nagrađivana hrvatska dizajnerica koja trenutno prebiva u Londonu, zatim Marija Katalenić koja radi na MA Visual Culture na Westminsteru, Nataša Magdalenić Bantić novinarka s londonskom adresom te novinarka Glorije Marijana Marinović.
Posjetitelji Dnevnik.hr- a moći će prije samog vjenčanja pratiti sve popratne događaje, informirati se o povijesti kraljevske obitelji i uključiti svojim komentarima.
Voditelji emisije su Martina Podgorski i Dorijan Elezović, a emisiju uređuje Ivana Ivančić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju