U modnom smislu, španjolska kraljica Letizia "doktorirala" je jednostavne i elegantne poslovne kombinacije.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica u još jednoj sjajnoj kombinaciji Kraljica Letizia posjetila je studentski dom u Madridu +3 Kombinacija po uzoru na kraljicu Letiziju

Svoje kraljevske obaveze i posjete raznim insititucijama najčešće odrađuje upravo u takvim izdanjima.

Samo jedan pogled na kombinaciju koju je odjenula za posjet jednom studentskom domu u Madridu potvrđuje onu staru poslovicu koja kaže - manje je više.

Kraljica Letizia posjetila je studentski dom u Madridu Kraljica Letizia posjetila je studentski dom u Madridu (Foto: Getty Images)

Lijepa kraljica od glave do pete nosila je tamnoplave odjevne komade i dodatke. Savršeno krojene hlače s efektnim gumbima na bočnoj strani kombinirala je s jednostavnom svilenom bluzom kratkih rukava, štiklama i torbicom.

Kraljica u još jednoj sjajnoj kombinaciji Kraljica u još jednoj sjajnoj kombinaciji (Foto: Getty Images)

Ova kombinacija nosiva je u većini prigoda, od poslovnih do večernjih i uistinu je svestrana. Boju lako možete prilagoditi svom ukusu pa smo mi danas odlučili sastaviti crnu kombinaciju po uzoru na kraljicu Letiziju.

Odjevne komade koje smo odabrali razgledajte u galeriji.

Kombinacija po uzoru na kraljicu Letiziju Kombinacija po uzoru na kraljicu Letiziju (Foto: Zara/Topshop/H&M)

POGLEDAJTE I:

Kraljica Letizia: Štikle u kakvima nikad nećemo vidjeti Catherine Middleton Kraljica Letizia Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) +5 Letizia na dodjeli stipendija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju