Na događanje u organizaciji muzeja i kulturnog centra "Caixaforum" španjolska kraljica Letizia stigla je u društvu supruga Felipea.

Galerija Kraljica Letizia Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) +5 Letizia na dodjeli stipendija

Tom prigodom pokazala je kako nema odjevnog komada ili cipela koje ona ne može učiniti elegantnima. Tako su u njezinoj "izvedbi" čak i štikle s PVC dodacima posve primjeren dodatak odjevnoj kombinaciji.

Felipe i Letizia na dodjeli stipendija Felipe i Letizia na dodjeli stipendija (Foto: Getty Images)

Letizia je imala zadatak podijeliti stipendije kulturnog centra, a to je odradila u izdanju sastavljenom od nude hlača i topa, prsluka od tvida i natikača Stevea Maddena.

Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) (Foto: YOOX)

Isti model natikača s prozirnom PVC trakom koja pridržava zglob, ali u crnoj boji, kraljica je već nosila prošle godine u nekoliko prigoda. Izgleda da su joj se jako svidjele jer je u svoj ormar spremila i nude model, koji je odabrala za najnovije javno pojavljivanje.

Španjolska kraljica u natikačama Stevea Maddena s PVC trakom Španjolska kraljica u natikačama Stevea Maddena s PVC trakom (Foto: Getty Images)

Poznavatelji njezina stila dobro znaju da u garderobi španjolske kraljice uvijek ima mjesta za trendi komade i dodatke koje ona spretno ukomponira u svoja izdanja. Tako se još uvijek pamte PVC štikle s potpeticom od pleksiglasa koje je 2015. godine nosila na prvu pričest svoje kćerkice Leonor te pritom španjolske modne konzervativce šokirala svojom odlukom.

Kraljica na prvoj pričesti svoje kćerkice u PVC štiklama s potpeticom od pleksiglasa Kraljica na prvoj pričesti svoje kćerkice u PVC štiklama s potpeticom od pleksiglasa (Foto: Getty Images)

U međuvremenu je mnogo puta iznenadila zanimljivim modnim odabirom pa natikače Stevea Maddena gotovo nitko više ne percipira kao neprimjerene.

Jesu li štikle s PVC dodacima primjerene za dame s kraljevskih dvora?

glasova:

Jedno je sigurno – u modnom smislu Letizia je znatno hrabrija od svojih britanskih kolegica pa bi se mnogi odmah kladili kako, na primjer, Catherine Middleton nikad nećemo vidjeti u ovakvim štiklama. Vojvotkinja od Cambridgea modne igre prepušta odvažnijim damama s kraljevskih dvorova.

Letizia ima i crnu varijatnu istih natikača Letizia ima i crnu varijatnu istih natikača (Foto: Guliver/CoverImages)

POGLEDAJTE I:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju