Kraljica Letizia u društvu supruga, 13.-godišnje princeze Leonor te 12.-godišnje Sofije odmara na Mallorci. Zajedno su posjetili i muzej Son Marroig koji slavi lik i djelo nadvojvode Ludwiga Salvatora od Austrije.

Galerija Kraljica Letizia - 4 Kraljica Letizia - 2 Kraljica Letizia - 1 +5 Kraljica Letizia - 3

Za ovaj dnevni obiteljski izlazak španjolska kraljica odabrala je nešto ležernije, ali i dalje vrlo elegantno modno izdanje.

Odjenula je bijelu pamučnu haljinu španjolskog brenda Uterqüe. Zbog A kroja haljine s pojasom ovaj model vizualno stanjuje struk pa ne čudi što ga preferiraju brojne dame. Uz to, haljina bez rukava i s izraženim dekolteom izvrsno pristaje damama preplanule puti.

Kraljica Letizia - 2 Kraljica Letizia sa suprugom na Mallorci (Foto: Getty Images)

Haljinu brenda Uterqüe španjolska je kraljica s sparila s plavom platnenom torbom, sunčanim naočama Carolina Herrera, te s nešto decentnog zlatnog nakita. Na nogama je nosila svoju omiljenu ljetnu obuću – špagerice na platformu s kožnatim detaljima brenda One Touch.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela ljetnih haljina po uzoru na kraljicu Letiziju.

Pogledajte i ljetne haljine koje su idealne za vjenčanja:

Već od 99 kuna: 12 haljina idealnih za ljetna vjenčanja i druga slavlja Djevojka u haljini Mango, snižena s 449,90 na 199,90 kn H&M, snižena sa 69,99 na 38,99 eura (288,18 kn) +9 Uterqüe, snižena s 1190 na 450 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju