Kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI. posjetili su malo španjolsko selo Moal nagrađeno laskavim priznanjem, nagradom Princess of Asturias. Za ovu prigodu španjolska kraljica odlučila se za udobnost kako bi se nesputano i opušteno mogla družiti sa stanovnicima sela.

Galerija Kraljica Letizia u oksfordicama i hlačama visokog struka - 3 Kraljica Letizia u oksfordicama i hlačama visokog struka - 5 Kraljica Letizia u oksfordicama i hlačama visokog struka - 4 +4 Kraljica Letizia i kralj Felipe posjetili su španjolsko selo Moal  

Cipele Oxford poznate su po svojoj udobnosti i žene ih vole nositi jer se u njima može puno hodati a da ne zabole noge. Ovaj klasični model cipela izabrala je i španjolska kraljica Letizia za posjet selu Moal smještenom na sjeverozapadu Španjolske.

Cipele 'oksfordice' poznate su po svojoj udobnosti i žene ih vole nositi jer se u njima može puno hodati bez da zabole noge

Ovo selo osvojilo je nagradu Princess of Asturias, nazvanu po kćeri kraljice Letizije i kralja Felipea VI., 12-godišnjoj Leonor koja je prestolonasljednica. Malo selo nagradu je dobilo kao uzorna zajednica u kojoj svi stanovnici pridonose njezinu održavanju te očuvanju tradicije i oživljavaju tekovina.

Cipele "oksfordice" iz trgovina Cipele \'oksfordice\' iz trgovina - 4 Cipele \'oksfordice\' iz trgovina - 1 Cipele \'oksfordice\' iz trgovina - 5 +1 Cipele \'oksfordice\' iz trgovina - 3

Španjolski kraljevski par proslavio je s mještanima sela njihov uspjeh, a kako bi se nesputano i opušteno mogla družiti sa svojim sunarodnjacima, Letizia se odlučila na udobnu odjevnu kombinaciju. Popularne "oksfordice" tako je kombinirala s hlačama malo širih nogavica i visokog struka te svjetloplavom košuljom. Letizia je nosila i plavi baloner duljine do iznad koljena, koji je poslije skinula.

Kraljica Letizia u oksfordicama i hlačama visokog struka - 6 Kraljica Letizia u oksfordicama i hlačama visokog struka (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju