Kraljica Letizia uvijek privlači pažnju svojim elegantnim odjevnim kombinacijama – bez obzira bila li komade pristupačnih street style brendova ili skupih dizajnerskih modnih kuća.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 3 Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 2 +1 Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 1

Tako je bilo i na svečanom primanju španjolske ženske i muške vaterpolske reprezentacije u kraljevskog palači Zarzuela u Madridu. 

Zajedno sa supugom, kraljica im je sportašima čestitala na odličnim rezultatima na Svjetskom prvenstvu održanom u Budimpešti u rujnu ove godine.

Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 1 Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 1 (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia za ovu je priliku odabrala tamne hlače širokih nogavica koje je sparila s majicom bez rukava. Pripijeni kroj majice geometrijskog uzorka razotkrio je kraljičinu ženstvenu figuru na vrlo suptilan način.

Figuru je vizualno produljila parom Patrizia Pepe cipela s visokom potpeticom koje je prvi put nosila u javnosti još 2017. godine.

Patrizia Pepe cipele s blok potpeticom Patrizia Pepe cipele s blok potpeticom (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ne samo da je odabrala par u boji kože koji vizualno produžuje figuru, već i model s blok potpeticom koji je vrlo udoban za nošenje, a možete u njemu provesti cijeli dan na nogama.

Elegantno izdanje kraljice Letizije - 4 Štikle su top: Kraljica Letizia u jednostavnoj kombinaciji koja uvijek dobro izgleda

Izdanje je dovršila s nekoliko decentnih zlatnih komada nakita.

Kraljica Letizia u Madridu u Patrzia Pepe cipelama - 3 Kraljica voli naglasiti ženstvenu siluetu na suptilan način (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju