Španjolski kraljevski par posjetio je Prirodoslovni muzej u Madridu.

Galerija Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. u Prirodoslovnom muzeju Kraljica Letizia Letizia u svibnju 2019. +2 Ista haljina u lipnju 2019. godine

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. obišli su cijeli muzej kojeg je davne 1772. godine osnovao španjolski kralj Carlos III. pod nazivom "Kraljevski kabinet povijesti prirode".

Posjet su završili obilaskom laboratorija za molekularnu sistematiku.

Lijepa kraljica ni ovaj put nije razočarala svojim modnim odabirom. Letizia je nosila haljinu brenda Sandro Paris u kojoj se već pojavila na nekoliko događanja.

Kraljica Letizia Kraljica je za posjet muzeju odabrala haljinu brenda Sandro Paris (Foto: Getty Images)

Staro nepisano pravilo u svijetu poznatih i slavnih diktira da nikad ne smijete biti viđeni u istoj kombinaciji dvaput, ali svi već dobro znamo da je to besmisleno pravilo.

Potvrđuje to i španjolska kraljica koja redovito "reciklira" sve odjevne komade i obuću iz svog ormara. Uz malu preinaku u stajlingu i dodatak drugačijih cipela i torbice, Letizia uspješno podigne staru haljinu i bez problema je nosi koliko god želi.

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. u Prirodoslovnom muzeju Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. u Prirodoslovnom muzeju (Foto: Getty Images)

Tako je ovu haljinu na novu prigodu stegnula bež remenom i kombinirala s bež cipelama, za razliku od prethodnih situacija u kojima je birala dodatke u drugim bojama.

Ne samo da nema problema s ponavljanjem odjevnih kombinacija, nego komade koji joj se sviđaju nosi često u kratkom vremenskom razmaku što je nekad bilo nezamislivo za osobu s kraljevskom titulom.

Ovaj živopisan model haljine s upečatljivim uzorkom tako je tijekom ljeta 2019. godine nosila na nekoliko različitih ceremonija dodjela nagrada i radnih sastanaka.

Ista haljina u lipnju 2019. godine Ista haljina u lipnju 2019. godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju