Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. došli su na službeno otvaranje Sveučilišne bolnice u Toledu.

Galerija Kraljica Letizia Felipe i Letizia na otvaranju bolnice Kraljica Letizia u kostimu Felipea Varele +2 Felipe i Letizia na otvaranju bolnice

Ovaj novi medicinski kompleks koji se sastoji od sedam zgrada važan je za stanovnike Toleda i autonomne zajednice Kastilja-La Mancha, stoga ne čudi što je i kraljevski par popratio to događanje.

Nakon otkrivanja komemorativne ploče obišli su bolnicu i na kraju održali sastanak s predstavnicima medicinskog osoblja.

Felipe i Letizia na otvaranju bolnice Felipe i Letizia na otvaranju bolnice (Foto: Getty Images)

Za tu prigodu Letizia je iz ormara izvadila svoju provjerenu odjevnu kombinaciju. U pitanju je dvodijelni kostim španjolskog dizajnera Felipea Varele koji je već nosila u nekoliko prigoda.

Sivi vuneni kostim kombinirala je s tamnoplavim štiklama od brušene kože koje potpisuje španjolski brend Magrit i tamnoplavom torbicom Caroline Herrere.

Torbica Caroline Herrere Torbica Caroline Herrere (Foto: Getty Images)

Dvodijelne kostime često percipiramo kao pomalo staromodan odabir i vežemo ih uz vremena kada su ih naše majke nosile na posao.

Letizia je još jednom dokazala da oni itekako mogu izgledati moderno i elegantno te ih nipošto ne bismo trebali izbjegavati.

Kraljica Letizia u kostimu Felipea Varele Kraljica Letizia u kostimu Felipea Varele (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju