Španjolska kraljica još je jednom pokazala da zaslužuje titulu jedne od najbolje odjevenih žena iz kraljevskih obitelji. Jednostavnom kombinacijom ponovo je oduševila štovatelje svog stila

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia na primanju u kraljevskoj palači Uterque, 450 kn +3 Pull & Bear, 149 kn Kraljica Letizia odradila je nekoliko primanja u palači Zarzuela odjevena u kombinaciju nosivu od jutra do mraka.

Novo izdanje kraljice Letizije nosivo je od jutra do mraka.

Bež hlače španjolskog brenda Uterque i bijelu košulju ukrašenu plisiranim detaljima sparila je sa salonkama modne kuće Hugo Boss.

U ovom elegantnom izdanju bez problema možete otići na posao i nakon toga se uputiti na piće s prijateljicama, a neće vas iznevjeriti ni u svečanim prigodama.

Najveći adut novog modnog izdanja lijepe kraljice zasigurno su hlače s pojasom koji se veže u mašnu. Ovakav tip hlača najviše laska ženskom struku zahvaljujući pojasu koji vezanjem u mašnu steže taj dio tijela i tako figuru čini još ženstvenijom. Zato ih posebno vole žene koje nemaju prirodno naglašen struk.

U galeriji pogledajte nekoliko modela hlača po uzoru na Letizijine.
Kraljica Letizia na primanju u kraljevskoj palači Kraljica Letizia na primanju u kraljevskoj palači Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju