Nakon povratka iz Grčke, u koju je otputovala zbog sprovoda posljednjeg grčkog kralja Konstantina II., kraljica Letizia vratila se svojim obvezama. Posjetila je sjedište Španjolske organizacije za rijetke bolesti (FEDER) u Madridu.

Galerija Kraljica Letizia uoči poslovnog sastanka u organizaciji FEDER Kraljica Letizia u kaputu Caroline Hererre u Los Angelesu Kraljica Letizia u kaputu Caroline Herrere u Los Angelesu +2 Princeza od Walesa u bež kaputu brenda Max & Co.

Tamo je održala radni sastanak s članovima uprave organizacije koja podiže svijest o rijetkim bolestima, pomaže oboljelima u borbi za njihova prava, savjetuje i pomaže obiteljima oboljelih te financira razne programe koji istražuju rijetke bolesti.

Kraljica je za ovu poslovnu prigodu, očekivano, odabrala i jednu klasičnu odjevnu kombinaciju u duhu poslovne elegancije.

Kraljica Letizia uoči poslovnog sastanka u organizaciji FEDER Kraljica Letizia uoči poslovnog sastanka u organizaciji FEDER (Foto: Profimedia)

Decentne sive hlače ravnoga kroja i uski rebrasti pulover u bež boji spojila je sa starim salonkama brenda Magrit u crnoj boji. Glavna zvijezda njezine kombinacije definitivno je kaput s potpisom dizajnerice Caroline Herrere.

Letizia u svojem ormaru ima čitav niz kaputa u crnoj, sivoj i plavoj boji, ali ovaj put odjenula je svevremenski bež model.

Kraljica Letizia u kaputu Caroline Hererre u Los Angelesu Kraljica Letizia u kaputu Caroline Hererre u Los Angelesu (Foto: Guliver Images)

Ovaj nepogrešiv kaput prvi put je nosila prije mjesec dana prilikom posjeta SAD-u, na otvaranju Instituta Cervantes u Los Angelesu. Španjolska kraljica odabrala je model predimenzioniranog ravnog kroja s klasičnim dvostrukim kopčanjem.

Princeza od Walesa u bež kaputu brenda Max & Co. Princeza od Walesa u bež kaputu brenda Max & Co. (Foto: Guliver Images)

Novi bež kaput u svojoj garderobi ima i princeza od Walesa. Catherine je svoj model s potpisom brenda Max & Co. javnosti pokazala u studenom 2022. godine. Odjenula ga je prilikom boravka u engleskom gradu Scarboroughu.

Za razliku od Letizijina kaputa, ovaj model se ne kopča i blago je strukiran. U originalu ima remen kojim se povezuje u struku, ali Catherine remen nije nosila.

Više mi se sviđa kaput koji nosi...

glasova:

Princeza od Walesa u bež kaputu brenda Max & Co. Princeza od Walesa u bež kaputu brenda Max & Co. (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju