Osim u večernjim toaletama koje bira za svečane prigode ili klasičnijih dnevnih haljina u kojima odrađuje razne obaveze, španjolsku kraljicu Letiziju najčešće viđamo u sjajnim poslovnim kombinacijama.

Galerija Kraljica Letizia Letizia uoči sastanka u sjajnoj poslovnoj kombinaciji Torbica brenda Hugo Boss +2 Kraljica Letizia 2017. godine u gotovo identičnoj kombinaciji

Jednu takvu odjenula je i za sastanak s voditeljima španjolske Udruge za borbu protiv ovisnosti o drogama.

Letizia uoči sastanka u sjajnoj poslovnoj kombinaciji Letizia uoči sastanka u sjajnoj poslovnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Kombinacija je sastavljena od odjevnih komada koje je Letizia već nosila. Hlače, košulja, cipele i torbica nose potpis brenda Hugo Boss, ali u ovom izdanju najviše se istaknula njezina stara jakna brenda Zara, koju je u javnosti prvi put odjenula 2016. godine prilikom posjeta Portugalu.

Izdanje gotovo identično ovome odabranom za sastanak nosila je i 2017. godine prilikom još jednog službenog događanja, a zatim i početkom 2018. godine tijekom posjeta Kraljevskom teatru u Madridu.

Jakna brenda Zara Jakna brenda Zara (Foto: Zara)

Letizia je još jednom pokazala koliko je mudro imati "uniformu" koja nam odgovara i nositi je u raznim prigodama jer tako ne moramo gubiti vrijeme na razmišljanje o tome što ćemo odjenuti.

Kraljica Letizia 2017. godine u gotovo identičnoj kombinaciji Kraljica Letizia 2017. godine u gotovo identičnoj kombinaciji (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju