Kraljica Letizia nazočila je sastanku neprofitabilne organizacije Foundation of Emerging Spanish (Fundeu BBVA), čija je misija promoviranje pravilnog korištenja španjolskog jezika u medijima.

GalerijaZa ovaj službeni posjet kraljica Letizia izabrala je ženstvenu i šik kombinaciju kojom dominira kaput s leopard uzorkom modne kuće Hugo Boss.

Životinjski uzorak ove je sezone ogroman modni trend, ali žene imaju vrlo podijeljeno mišljenje u vezi ovog upečatljivog trenda

Kaput čiji kroj podsjeća na sako 46-godišnja kraljevna kombinirala je uz tamnocrveni kombinezon također s potpisom Hugo Bossa, koji je u gornjem dijelu prianja uz tijelo, dok su nogavice koje sežu do iznad gležnja šireg kroja. Kombinezonu posebnost daju i gumbići na rukavima te remen koji je dodatno naglasio vitki struk španjolske kraljice.

Uz odjevnu kombinaciju savršeno su pristajale crne salonke s tankom potpeticom brenda Magrit i crna clutch torba Hugo Boss.

Životinjski uzorak ove je sezone ogroman modni trend, ali žene imaju vrlo podijeljeno mišljenje u vezi s ovim upečatljivim trendom. No, sudeći prema komentarima, kaput kraljice Letizije svidio se čak i neljubiteljicama ovog uzorka, a posebno sofisticirana kombinacija crno-sive boje.

Kraljica Letizia u kaputu s leopard uzorkom - 1
Kraljica Letizia u kaputu s leopard uzorkom modne kuće Hugo Boss (Foto: Guliver/Cover Images)